Frequently Asked Questions

What is a static website?

A Static Website is one that has web pages stored on the server in the same form as the user will view them. It is primarily coded in HTML (Hyper-text Markup Language).
This type of website usually displays the same information to all visitors, thus the information is static.

What is a dynamic website?

Dynamic sites are those where the content and design live separately. The content lives in a database that is placed on a webpage only when needed or asked. The benefit of this is that it allows for quicker page loading and it allows just about anyone, with limited or no web design experience, to update their own website via an administrative backend. This set up is ideal for those who wish to make frequent changes to their websites including text and image updates.

How long will it take to build my website?

It depends on the project. Each website is unique and may require more or less time to be build.

How much will my website cost?

It's a difficult question to answer. The cost depends on how many pages need to be designed, what those pages will do and what they contain. What type of website you need, how much content you will supply. The total cost depends on site complexity and size.

What is Drupal?

Drupal is full-featured, flexible, and robust content management system used to make a wide variety of websites. Drupal is written in PHP, a programming language known for its usefulness in producing dynamic web sites.

What is web hosting?

Once you have a website and a domain name you will then need to make it accessible to the internet. This can be achieved by housing your site on a computer that is permanently connected to the internet ( a server).

What is a domain name?

A domain name is the unique address on the internet of your website. This is what visitors to your site will type in to their web browser to get directly to your website. A specific static website address dedicated for your use on the world wide web. A domain site has its own location on the web. Domain sites can be very large and still have simple web addresses: Example: www.google.com

What is FTP?

File Transfer Protocol is a protocol that allows the transfer of files from one computer to another. After your website is built, you will need to transfer your pages to your web's hosting server (called a web server).

Do you still have a question?

Please just ask us! Feel free to drop us a line with any question you may have

 

Andre

Terimakasih mas atas jasa pembuatan website dan SEO-nya. Saya yang semula tak mengerti website dan wordpress sekarang jadi tahu lebih dalam setelah order beberapa desain web dan disupport penuh. Hingga penjualan jelly gamat saya meningkat drastis daripada dahulu sebelum dibuatkan desain wordpress yang baru ini. Dulunya yang hanya punya satu website, sekarang udah punya banyak! Matur nuwun atas semuanya http://goo.gl/URWM3y

Ruly

Terimakasih Desain Kreatif!! Saya puas dengan desainnya! Murah meriah! He he he… Kapan-kapan mas Ruly mau pesen lagi, dikasih diskon ya! http://goo.gl/N4w0xj

Heni

Terimakasih mas atas migrasi Joomla ke WordPress, juga desain web-nya. Sekarang sudah lebih fresh dari semula.http://goo.gl/TAzk3C

Andi

visi web design cocok dijadikan mitra bisnis yang handal... Pengerjaan rapi dan ontime. Sukses visi web design. Saya siap orderlagi bulan depan http://goo.gl/bfw1Op

Reza

gan cuma mau laporan nie, web ane dpt 7 sales sejak dibuat 2 minggu lalu!. Mantab!, mau pesan webnya lagi nie. http://goo.gl/gSVkwg

Abhigel

kepengen banget punya web amazon tapi males belajar untung aja ktemu web visi web design. jadi gak repot deh buat web amazon lagi. http://goo.gl/BN0pGf

Lily

Benar-benar mengagumkan. Web saya jadi dengan cepat. dan belum 2 minggu sudah berada di top ten google. http://goo.gl/2kpJk8

Septi

Agan yang satu ini memang benar-benar sabar dan pengertian orangnya. saya newbie banget, tapi dibantu sampai tuntas. makasih ya ;) http://goo.gl/VnqZxW

Jeni

mas bro kenapa harus cepat sie? gak bisa agak lama dikit pengerjaannya?. memang maknyoss dah, komplit, elegan dan ramah pelayanannya.2 jempol dah. http://goo.gl/Q1Syhz

Agus

Dulu sudah pernah sih pake jasa autoblog. Tapi gak semantap ini, pake riset keyword segala udah gitu SEOnya juga keren. jadi bener-bener dilayani dengan special deh. http://goo.gl/WUIOKp

Budi

Adminnya parah banget!. Ane cerewet banget, tapi dilayani dengan sabar SMS dan Chatting. udah gitu, konsultasinya enak banget lagi. friend, kl susah mau buat web amazon atau clickbank dan sejenisnya. disini aja, ente pasti puas kok. http://goo.gl/zbiW3E

Julia

Awak sudah berkali-kali buat web disini, hasilnya topebegete. gak nyesel dah. http://goo.gl/uTcnJU

Bagus

Buat temen-temen yang susah buat web auto amazon, jangan kemana-mana ya, disini tempat yang paling mantab. http://goo.gl/ez6W19

Zulfikar

para bos-bos ane juga salah satu dari pengorder yg di bikin puassss mas toro, TERIMA KASIH mas toro. GOOD LUCK deh,,, semoga lancar http://goo.gl/FG9cBk

copyright © 2016 www.visi-webdesign.com